Openingstijden

Maandag-Donderdag:  08:30 tot 18:00
Vrijdag: 08:30 tot 20:00
Zaterdag: 08:30 tot 17:00

Routeplanner

Contactgegevens

Adres: Apeldoornseweg 93
Plaats: Otterlo
Telefoon: 0318-591468
E-mail:
info@debruinemeren.nl

Sfeer in uw huis!

 

Kerstpakketten 2018

Een goede waardering werkt altijd door!

 

 

 

Prachtige unieke kerstpakketten bestellen binnen een paar minuten? Dat kan!

Via deze site kunt u ze bestellen.

Kunt u zich vinden in de pakketten op de site? Dan bent u heel snel klaar!

Het aanbod is wel beperkter dan in onze showroom. In onze ‘schaapskooi’ staan wel 100 voorbeelden ten toon gesteld!

Laat ons via de mail weten in welke u geïnteresseerd bent. Bij een redelijk aantal  worden deze in overleg bij u thuis bezorgd.

Vallen de pakketten niet binnen uw budget? Dan kan dit aangepast worden, door artikelen erbij te voegen, of eruit te halen.

kerstpakket11

Kerstpakket 11


Een decoratieve houten krat voor wijnflessen, gevuld met producten uit het thema ‘Red color collection’ Hierdoor heeft het pakket een warme uitstraling! Voor de frisse dagen hebben we een fles chocomel met chocolade koekjes en een heerlijke bonbon. Een fles appel-munt sap samen met een bakje pinda’s en gezouten koekjes voor iets lekkers bij de kachel. En voor de zelfbakkers pannenkoekenmix.
Mail info@debruinemeren.nl

€ 25,00 per persoon

kerstpakket10

Kerstpakket 10


Een stoere zinken emmer gevuld met diversen dingen van het kraft-thema “Label.” Voor bij de thee een lekkere appeltaart om zelf te bakken. Geniet u ervan af en toe iets lekkers tussen door te nemen, zoals een mueslireep, popcorn en pepermunt snoepjes. Tomatensoep met volkoren crackers voor de lunch en sparkling druivensap voor de dorst maakt het compleet!
Mail info@debruinemeren.nl

€ 26,50 per persoon

kerstpakket8

Kerstpakket 8


“Tijd voor elkaar” hier moet u tijd voor maken! Dit kan tijdens een spelletje kwartet en onder het genot van een lekkere zak chips samen met een borrelkaasdipje en een glas appel-peer sap. Een zakje krijt-bites als tussendoortje. Een kopje thee, chocolade dip en slagroom maakt het pakket compleet.
Mail info@debruinemeren.nl

€ 27,90 per persoon

kerstpakket14

Kerstpakket 14


Een stoere zinken schaal, gevuld met producten van het thema ‘de Brasserie’ Met als maaltijd tomatensoep en een afbakbroodje, focaccia crackers en een complete sladressing maakt u het compleet. Bak uw eigen appeltaart, samen met een toef slagroom geniet u daar toch heerlijk van! Voor de avonduurtjes een glas pure ijsthee met brownie koekjes. Voor bij de borrel hartige sticks in 4 smaken en een zak chips.
Mail info@debruinemeren.nl

€ 32,50 per persoon

kerstpakket9

Kerstpakket 9


Deze mand is van riet, is niet allen handig om als opbergmand te gebruiken, maar staat ook nog eens heel sfeervol! Dit pakket heeft een warme rode uitstraling. Met veel lekkers! Een fles tomatensoep, lekker voor een warme hap. Geniet van een kom koffie met een toef slagroom. Pepermunt, drop / choco snoepjes en rozé spekjes voor de zoete trek. Een zak naturel chips, hartige sticks in 4 smaken en zoute koekjes voor de hartige trek. Voor de dorst hebben we nog een fles sparkling druivensap!
Mail info@debruinemeren.nl

€ 39,90 per persoon

kerstpakket5

Kerstpakket 5


Landelijk vergrijsde rijstoogstbak gevuld met producten van het thema ‘Porto chic’ Lekkere chocolade vanille koekjes en een zakje pepermuntkussetjes om van te snoepen. Voor de lekkere trek in de avond hebben we een fles sparkling druivensap met 2 wijnglazen. Met als borrelhapjes dipstokjes en een salsa sausje en pinda’s. En een fles oliemelange basilicum olijfolie om te braden.
Mail info@debruinemeren.nl

€ 39,95 per persoon

kerstpakket12

Kerstpakket 12


Een houten dienblad met een handvat, heel decoratief en makkelijk voor op de keukentafel. In dit pakket hebben wij gekozen voor het thema ‘Adventure’ Hierin zit een fles appel-peer sap met zoute koekjes voor s’avonds op de bank. Bak zelf een brood met de broodmix en eet hem lekker op met een kop thee, met als aanvulling volkoren crackers met kaas dip. Voor de zoete hap neemt u marshmallows uit de XXL zak, maar leg de drop in de auto voor onderweg. En als extra artikel, 2 zinken bellen om leuk op te hangen in de winter.
Mail info@debruinemeren.nl

€ 42,50 per persoon

kerstpakket4

Kerstpakket 4


Een conische zwartleren mand vol met producten van de Brasserie. Hierin kunt u vinden tomatensoep met de soepstengels. Lekkere krokante focaccia crackers met een roomkaas dipper of pesto basilicum. Gewone thee en een fles pure ijsthee om van te genieten samen met een zak naturel chips en de hartige 4 smaken sticks. Pannenkoekenmix en een bakblik met appeltaartmix voor de zelfbakkers.
Mail info@debruinemeren.nl

€ 47,00 per persoon

kerstpakket13

Kerstpakket 13


Een sfeervol glazen windlicht met een geurend zakje. In de vaas zitten producten van het kraft-thema “Label.” Zoals een fles pure ijsthee, samen met melkchocolade en een bakje gezouten pinda’s is dit toch heerlijk! Met de pannenkoekenmix kunt u nog meer mensen verwennen. Ook zit er nog een nostalgisch bordje tussen, als schilderijtje.
Mail info@debruinemeren.nl

€ 52,50 per persoon

kerstpakket3

Kerstpakket 3


Landelijk vergrijsde rijstoogstbak, met producten met een warme winterse uitstaling uit het thema “tijd voor elkaar.” Met voorop de bak een mooi label “Bedankt voor je inzet” waarbij u uw eigen bedrijfsnaam kunt invullen. Hierin kunt u vinden koffie en thee met een pakje stroopkoeken en brownie koekjes. Een fles chocomel en een bus slagroom samen met een zakje overheerlijke drop-choco krokant snoepjes. Een pot jam. Voor de koude dagen ontbreekt de erwtensoep met de soepstengels niet. Chocolade pannenkoekenmix om zelf te bakken. Dat samen met een fles appel-peer sap en een zak borrelnoten voor de lekkere trek.
Mail info@debruinemeren.nl

€ 56,95 per persoon

kerstpakket2

Kerstpakket 2


Stoere houten tobbe, vol met lekkere dingen van thema Adventure. Met een bakblik met broodmix om zelf een broodje te bakken. Volkoren crackers en lekkere smeerpastei. Een fles chocomel en thee om van te genieten samen met Brownie koekjes. Een zak aardappelchips, borrelnoten, 4 smaken met hartige sticks en de gezouten koekjes om in de avonduurtjes te genieten! Dan nog een glazen snoepbuis met oud Hollandse snoep samen met een zak drop mix om van te snoepen.
Mail info@debruinemeren.nl

€ 58,50 per persoon

kerstpakket165

Kerstpakket 1


Prachtige houten bak, met giet-ijzeren handvaten, vol met heerlijke dingen van thema de Brasserie! Met o.a. een heerlijke afbak-appeltaart samen met een bus slagroom. Koffie en thee, een zak spekjes voor de kids om van te smullen! Ook vind u er tomatensoep in met soepstengels, een complete sla dressing en een lekkere satésaus. Voor de avond-uurtjes hebben we pure ijsthee met hartige sticks in 4 smaken. Een pak focaccia crackers met een roomkaasdipper maakt het pakket compleet. Om te bewaren zit er nog een mooi nostalgisch bordje in waar een leuke foto op staat.
Mail info@debruinemeren.nl

€ 58,50 per persoon

kerstpakket6

Kerstpakket 6


Deze landelijke trog is gevuld met producten van het thema “Label”. Voor de zelfbakkers een bakblik met appeltaartmix en pannenkoekenmix. Voor bij de borrel aardappelchips of gezouten koekjes en een bakje pinda’s onder het genot van een glaasje pure ijsthee of sparkling druivensap. Ook vind u nog een ovenblik met kaaszoutjes in u pakket. En een zakje pepermuntkussentjes voor in de auto. Voor de lunch zit er nog een pak volkoren crackers in met thee. Een zak popcorn is voor de gezonde snoeper onder ons. Om te bewaren hebben we er nog een nostalgisch bordje en een bos gietijzeren sleutels ingedaan.
Mail info@debruinemeren.nl

€ 65,95 per persoon

kerstpakket7

Kerstpakket 7


Dit is een houten kist met een zinken klepdeksel. Hierin zit het thema “Tijd voor elkaar” voor de gezellige feestdagen. Samen kwartet spelen met een kop thee erbij met stroopkoeken of brownie koekjes of een eigen gebakken appeltaart met slagroom. Voor de zelfbakkers kunnen er chocolade pannenkoeken of een brood gebakken worden met jam, en een beker chocomel om er samen van te smullen! Voor de lekkere trek hebben we er een zak naturel chips en een zak borrelnoten bij samen met hartige sticks in 4 smaken. Een fles appel-peer sap voor de dorst. En een zak dropmallows voor de zoetkauwen.
Mail info@debruinemeren.nl

€ 69,90 per persoon

fruittip

 

Fruitbomen :


Pruim-en perzikboom de langere takken wegsnoeien na de oogst. Kersenbomen hoeven alleen direct na de oogst in model geknipt te worden.

lavendeltip

 

Lavendel en planten die zomers bloeien:


Laat de planten in het voorjaar iets uitlopen en snoei zoveel weg dat er wat jonge uitlopers blijven. Mest daarna uw planten met organische mest of kunstmest.

 

roostip

 

Rozen:

 

Snoei uw rozen in het voorjaar terug zodat er 3 uitlopers blijven. Klimrozen 2 of 3 takken geleiden en daarlangs snoeit u op +/-5cm alle takken weg.