Openingstijden

Maandag-Donderdag:  08:30 tot 18:00
Vrijdag: 08:30 tot 20:00
Zaterdag: 08:30 tot 17:00

Routeplanner

Contactgegevens

Adres: Apeldoornseweg 93
Plaats: Otterlo
Telefoon: 0318-591468
E-mail:
info@debruinemeren.nl

Sfeer in uw huis!

Knipsel

Nieuw bij de Bruine Meren! Restaurant & High tea’s

 

Behalve de tuinplanten, kamerplanten en de sfeerwinkel is er bij de Bruine Meren nu ook gelegenheid om koffie te drinken of te lunchen. t’ Boeren theehuis is het sfeervolle restaurant van de Bruine Meren. Wij hebben midden in het tuincentrum een boerenschuur nagebouwd. Daar bevinden zich de high tea-hoek en het zitgedeelte. U kunt hier gezellig koffie drinken, met een lekker stuk boerenvlaai, en voor de lunch hebben wij een heerlijke kom soep met een toast en kruidenboter.

 

 

Koffiegebak    

 

 

High tea's

 

Op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen, zussen, collega’s oid?
Wij serveren ook hightea’s, in een boeren sfeer! De prijs van een hightea is € 13,95 pp. Dit kan ook in combinatie met een workshop voor maar €27,50! Dit geld alleen voor de workshops van € 13,95!
Voor de hightea’s geld dezelfde actie als voor de workshops: 8e persoon is gratis! (Deze actie geld niet voor s'avonds!)
Het maximum aantal personen voor een hightea is: 16 personen

 

De tijden voor een high tea zijn van maandag tot zaterdag:
’s Morgens: 10.00 tot 12.00
’s Middags:  14.00 tot 16.00

 

De tijden voor een workshop inclusief hightea zijn van maandag tot zaterdag:
’s Morgens: 09.30 tot 13.00
’s Middags: 13.30 tot 17.00

 

Ook aan de kinderen hebben wij gedacht. Er is een leuke speelhoek, met speelgoed en o.a. een krijtwand! Hier kunnen ze zichzelf goed vermaken.

 

Speelhoek1

 

 

fruittip

 

Fruitbomen :


Pruim-en perzikboom de langere takken wegsnoeien na de oogst. Kersenbomen hoeven alleen direct na de oogst in model geknipt te worden.

lavendeltip

 

Lavendel en planten die zomers bloeien:


Laat de planten in het voorjaar iets uitlopen en snoei zoveel weg dat er wat jonge uitlopers blijven. Mest daarna uw planten met organische mest of kunstmest.

 

roostip

 

Rozen:

 

Snoei uw rozen in het voorjaar terug zodat er 3 uitlopers blijven. Klimrozen 2 of 3 takken geleiden en daarlangs snoeit u op +/-5cm alle takken weg.