Openingstijden

Maandag-Donderdag:  08:30 tot 18:00
Vrijdag: 08:30 tot 20:00
Zaterdag: 08:30 tot 17:00

Routeplanner

Contactgegevens

Adres: Apeldoornseweg 93a
Plaats: Otterlo
Tuincentrum: 0318-591468
Hovenier: 06-12121304
Winkel:
info@debruinemeren.nl
Workshops  & Restaurant
debruinemeren@outlook.com

Kleurplatenwedstrijd DBM Promotie dagen 22,23 en 24 februari 2018

Inleveren tijdens de DBM Promotie dagen, bij de Bruine Meren!

Kleurplaat 1:

 

Kleurplaat 2:

 

 

koningsdag 2017

 

Auto Deal Live 2017, 27-28 Januari:

 

Een gezellig dagje voor het hele gezin! Kom vrijdag 27-1 en zaterdag 28-1 naar De Bruine Meren. Er zijn meer dan 8 bedrijven die hun occassion aanbod presenteren die u rustig kunt bekijken. Dus als u opzoek bent naar een andere auto kom dan zeker langs! De vertrouwde autobedrijven die hun auto's presenteren zetten een prachtige selectie neer uit hun aanbod! Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten verzorgd en voor de ouders er van alles lekkers verkrijgbaar!

 

De Bruine Meren Autodeal live 2017

 

Dames opgelet!10 November een leuke damesavond!

Op DV.  Donderdagavond 10 november zijn jullie uitgenodigd voor een gezellige damesavond bij de Bruine Meren!
Er is van alles te doen! We hopen o.a. een eucalyptus krans te maken. (winkelwaarde € 35.00) Mooi en sfeervol voor in huis of aan de voordeur en je hebt er natuurlijk lang plezier van! De workshop begint om 19.30. Ook is er deze avond een kleurstyliste, die je  advies geeft over kleding en kleur die bij jou past. Consulenten met verzorgingsproducten en nog meer. Laat je verrassen! Speciaal voor deze avond is de sfeerwinkel en kerstpakettenshow van de Bruine meren geopend tot 22.00 Koffie met wat lekkers, hapjes en drankjes zijn deze avond volop aanwezig. De kosten van deze avond inclusief de krans zijn maar € 12,50 per persoon. Wel is het belangrijk dat iedereen zich opgeeft via 0318-653806 of via de Bruine Meren. de workshop is geen verplichting uiteraard. Iedereen welkom op donderdagavond 10 november!

 

Tijd: Donderdagavond 10 november, begint om 19.30 (winkel speciaal geopend tot 22.00 uur!)

Kosten: € 12.50 per persoon, inclusief koffie en iets lekkers, hele avond hapjes en drankjes!

Damesavond

 

21 & 22 Oktober 2016, Herfstfair Otterlo Stichting Ontmoeting

...een  gezellig uitje voor het hele gezin...voor het goede doel! Ruim 25 Kramen met diverse producten, van etenswaren tot leesboeken en van speelgoed tot huishoudartikelen. Diverse activiteiten voor kinderen, zoals een speurtocht door de fair en broodjes bakken boven het vuur. De hele dag door heerlijk eten en drinken verkrijgbaar Voldoende speelgelegenheid voor kinderen! [OVERDEKTE LOCATIE] D.V. 21 en 22 oktober 2016.
Stichting ontmoeting 2016 2

27 April koningsdag, open dag!

Zoals elk jaar hebben we weer open dag op op koningsdag! De kwekerij gaat weer open en u kunt volop genieten van alles wat groeit en bloeit! Dit jaar is het nog veel leuker als andere jaren! Top buitenspeelgoed en Jansen tweewielers komen ook! Zij gaan er samen met ons een super gezellige dag van maken! Denk bijvoorveeld aan een geweldige skelterbaan of het grote springkussen! Voor kinderen is er de hele dag wat te doen! Tijdens deze dag kunt u bij ons ook pannenkoeken eten, de opbrengst hiervan is voor het ouderen project Eben Haezer te Wekerom! Op deze dag hebben we ook volop aanbiedingen zoals: Lavendel 7 voor € 10.00, Geraniums 10 voor € 10.00, Sufinia's 5 voor € 6.95 (super veel soorten en kleuren!). Kom naar De Bruine Meren voor een gezellig dagje met uw hele gezin!

 

Koningsdag 2016 open dag

 

Auto Deal Live 2016, 29-30 Januari:

Een gezellig dagje voor het hele gezin! Kom vrijdag 29-1 en zaterdag 30-1 naar De Bruine Meren. Er zijn meer dan 16 bedrijven die hun occassion aanbod presenteren die u rustig kunt bekijken. Dus als u opzoek bent naar een andere auto kom dan zeker langs! De vertrouwde autobedrijven die hun auto's presenteren zetten een prachtige selectie neer uit hun aanbod! Tijdens deze Auto Deal Live kunt u ook plaats nemen in de ongeval simulator! Ook wordt er een professionele autopoets demonstratie gegeven met de vertrouwde producten van Riwax! Al nieuwsgierig naar het aanbod Riwax producten? Bekijk ze op de webwinkel: www.autowaswebwinkel.nl Let op! Voor de kinderen zijn er ook leuke activiteiten verzorgd door Top buitenspeelgoed!

 

Autodeal live

 

Herfstfair Stichting Ontmoeting 23 en 24 Oktober 2015:

Op zoek naar een gezellig uitje voor jong en oud in de herfstvakantie? Kom naar de Herfstfair in Otterlo t.b.v. Stichting Ontmoeting!
Comité Barneveld van Stichting Ontmoeting heeft een Herfstfair georganiseerd op D.V. vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober bij Groencentrum De Bruine Meren in Otterlo. Deze fair is geheel overdekt en er is beide dagen van alles te doen en te verkrijgen. Onder andere is er beide dagen een markt waar diverse bedrijven hun producten aanbieden, van etenswaren tot leesvoer.

View the embedded image gallery online at:
https://debruinemeren.nl/activiteiten#sigFreeId560592e541

 

Naar Buiten 2015, 29 Juli t/m 1 Augustus, Welkom!

Het is al weer bijna zover! Naar Buiten 2015! De gezelligste buiten beurs voor het hele gezin! Ook dit jaar verzorgd De Bruine Meren de aankledig van de beurs. We gaan de beurs helemaal versieren in Franse stijl! Bij Frankrijk hoort natuurlijk ook de Eifeltoren, onderstaand een video waarin u kunt zien dat de Eifeltoren naar Barneveld komt. Deze Eifeltoren wordt helemaal aangekleed in Franse stijl! Laat u verrassen en kom gezellig naar Barneveld!

 

 

Koningsdag 27 April 2015, Alle bezoekers bedankt voor de gezellige en drukke dag!

Maandag 27 April is het weer zover! Koningsdag, op deze dag hebben we open dag en kunt u bij ons gratis pannenkoeken eten met het hele gezin! Ook leuke activiteiten voor de kinderen, denk eens aan het leuke springkussen of de mega-zandbak! Kom gezellig langs en geniet van alles wat groeit en bloeit! Het is ook meteen weer de start voor het bloem- en perkplanten seizoen!

View the embedded image gallery online at:
https://debruinemeren.nl/activiteiten#sigFreeId3435c731e6

 

Showvijver gebouwd Februari 2015.

In Februari hebben we in ons Groencentrum een prachtige showvijver gebouwd. In deze vijver presenteren we verschillende vijverpompen en filtersystemen zodat u ze werkend kunt bekijken. Deze vijver heeft een inhoud van maarliefst 18000 liter en wordt bewoond door prachtige vissen zoals Koi-Karpers en Steuren. Al onze vijverproducten kunt u ook online bekijken en bestellen op onze webwinkel: www.vijverartikelenonline.nl

View the embedded image gallery online at:
https://debruinemeren.nl/activiteiten#sigFreeId47182b7084

 

Aankleding wand bij Orgelcentrum Adante in Veenendaal.

We hebben September 2014 in het prachtige nieuwe pand van Adante orgelcentrum in Veenendaal de aankleding verzorgt. Heeft u zelf ook een bedrijfspand en heeft u geen idee hoe het moet aankleden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies en voorstel.

 

View the embedded image gallery online at:
https://debruinemeren.nl/activiteiten#sigFreeIddc4cdae3b2

 

Nieuwe workshop ruimte in aanbouw!

Omdat er veel behoefte is naar onze gezellige workshops breiden we dit jaar flink uit! We krijgen een hele gezellige workshop ruimte waar we al snel 30 personen een leuke workshop kunnen geven. Heeft u zin om eens een leuke workshop met een groep te doen? Dat kan bij ons! Al vanaf € 13.95 inclusief koffie en gebak. Een workshop duurt ca. 2 uur. Bekijk hieronder alvast wat foto's van de verbouwing! Zodra de ruimte klaar is kunt u op deze pagina zien hoe mooi het is geworden!

View the embedded image gallery online at:
https://debruinemeren.nl/activiteiten#sigFreeIda3696e68c4

 

Onze workshops, gezellig, creatief en voordelig!

Voor aankomend seizoen hebben we weer veel nieuwe workshops bedacht. We hebben workshops voor volwassenen en voor kinderen. Houdt onze folders en website in de gaten want vanaf Oktober starten we weer volop met nieuwe workshops!

View the embedded image gallery online at:
https://debruinemeren.nl/activiteiten#sigFreeId288c54f8ff

 

Het was weer gezellig | Naar Buiten 2014

Op de hele beurs was het Engelse thema te zien. Rode palen met prachtige hangplanten rood-wit-blauw ingeplant. Ook was de Big Ben te vinden op de Buiten Beurs. Hieronder ziet u de prachtige foto's van de gezelligste buiten beurs!

View the embedded image gallery online at:
https://debruinemeren.nl/activiteiten#sigFreeIdc32f6cbae8

Kom "Naar Buiten" op 30 Juli t/m 2 Augustus 2014

De Bruine Meren kunt u ook dit jaar weer vinden op Naar Buiten! Wij gaan de hele beurs weer gezellig maken met prachtige bloemen in het Engelse thema. Nieuwsgierig? Kom kijken! Hieronder kunt u een aantal foto's bekijken van de sfeer vorig jaar. Ook staan wij er weer met een twee-in-één stand. De ene helft presenteren en verkopen we leuke cadeautjes en sfeerartikelen, de andere helft presenteren wij onze regentonnen, vuurtafels enz. Al een beetje nieuwsgierig welke regentonnen en vuurtafels er komen staan? kijk op kunststofregenton.nl, of op vuurtafelwebwinkel.nl. Tot ziens op "Naar Buiten".

View the embedded image gallery online at:
https://debruinemeren.nl/activiteiten#sigFreeIdb630ecfd79

Bekijk hieronder de sfeerfoto's van onze kleurplaatwedstrijd. Veel kinderen hebben een kleurplaat gemaakt en deze ingeleverd. Er zijn een aantal hoofdprijzen uitgedeeld en ook nog veel andere prijzen. De kinderen hebben allemaal tegelijk de prijzen opgehaald samen met hun ouders.

View the embedded image gallery online at:
https://debruinemeren.nl/activiteiten#sigFreeId5f45bd6fa9

In combinatie met de kleurwedstrijd hebben we ook als prijs een aantal workshops weggegeven. De kinderen hebben een volgelhuisje kunnen timmeren, ook kon er ene krans gemaakt worden. We hebben veel leuke reactie's van kinderen gehad. Heeft u een verjaardagsfeestje? U kunt met de kinderen een leuke workshop bij ons doen.

View the embedded image gallery online at:
https://debruinemeren.nl/activiteiten#sigFreeIde1563f7edd

fruittip

 

Fruitbomen :


Pruim-en perzikboom de langere takken wegsnoeien na de oogst. Kersenbomen hoeven alleen direct na de oogst in model geknipt te worden.

lavendeltip

 

Lavendel en planten die zomers bloeien:


Laat de planten in het voorjaar iets uitlopen en snoei zoveel weg dat er wat jonge uitlopers blijven. Mest daarna uw planten met organische mest of kunstmest.

 

roostip

 

Rozen:

 

Snoei uw rozen in het voorjaar terug zodat er 3 uitlopers blijven. Klimrozen 2 of 3 takken geleiden en daarlangs snoeit u op +/-5cm alle takken weg.